30 Kasım 20221,343 Görüntülenme0 Yorum
2023 Püsküllü Yeni Lifi
2023 Püsküllü Yeni Lifi

2023 Püsküllü Yeni Lifi

Sevdikleriniz ile bir arada yaşadığınız yuvanızın melekler tarafından dualandığı bol bereketli ve bol dualı hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle 2023 püsküllü lif modelleri arayanların mutlaka ama mutlaka göz atmasını rica ettiğim ve eminim ki son zamanlarda çeyizlik liflerinde olmazsa olmazlarından olan bu harfli lif modelini sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Püsküllü Yeni Lif
2023 Püsküllü Yeni Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve bakanlarında çok sevdiklerini dile getirdikleri diğer bir bu #Efsane Turuncu Lif# linkine tıklamadan geçmeyin lütfen.

Modern crochet Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek vererek yeni lif nasıl yapılır? videosunu derlediği için teşekkür ederiz.

2023 Püsküllü Yeni Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
katli-file-lif-modeli kirmizi-sepet-lif-modeli pofuduk-kese-lif-modeli altigen-pembe-cicekli-lif-modeli ortasi-papatyali-yuvarlak-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri altigen-papatya-lif-modeli renkli-kalpler-lif-modeli iki-katli-sari-lif-modeli altigen-pembe-bahce-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN