29 Kasım 20193,371 Görüntülenme0 Yorum
2020 İki Şiş İle Küpeli Örgü Yapımı Anlatımlı Videolu
2020 İki Şiş İle Küpeli Örgü Yapımı Anlatımlı Videolu

2020 İki Şiş İle Küpeli Örgü Yapımı Anlatımlı Videolu

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun güzel bayanlar, özellikle çeyizlik örgü örnekleri 2020 çeşitleri severlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve inşallah sizlerin de en kısa zamanda bitirdikten sonra keyifle kullanabileceğiniz bu 2020 İki Şiş İle Küpeli Örgü Yapılışını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2020 İki Şiş İle Küpeli Örgü Yapılışı
2020 İki Şiş İle Küpeli Örgü Yapılışı

Tam anlamıyla Şerifenin Örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi istediğiniz renkli ipler ile tercih edebileceğiniz bu Güzel Şiş Örgü Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Yakın bir zaman evvel sitemizde yayınladığımız diğer bir Örgü Modelleri Yeni çeşitlerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini gönül rahatlığı ile dile getirdikleri bu Kolay Çitlenbik Örgü Yapılışı linkine tıklamanızı içten dileklerimle rica ediyorum.

Şerifenin Örgü Dünyası Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille anlattıkları bu 2020 İki Şiş İle Küpeli Örgü Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için şükranlarımızı iletiyoruz.

2020 İki Şiş İle Küpeli Örgü Yapılışı Videosu

BIR CEVAP YAZIN