05 Eylül 20211,651 Görüntülenme0 Yorum
2021 Farklı Lif Örgü
2021 Farklı Lif Örgü

2021 Farklı Lif Örgü

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun bayanlar, özellikle farklı lif örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını içtenlikle rica ettiğim ve benim de gördüğüm andan itibaren ilk fırsatta yapmak istediğim bu kolay lif örneğini sitemize ekliyoruz canlarım.

 2021 Farklı Lif Örgüsü
2021 Farklı Lif Örgüsü

Sitemizde paylaştığımız ve bakanlarında hayran kaldıklarını söyledikleri diğer bir model olan Buğday Başağı Lif Modeline bakmadan geçmemenizi tavsiye ederim.

Sibelle örgü Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için emek vererek derledikleri tasarım lif nasıl örülür? Videosunu derlediği için teşekkür ederiz. Hepinize ailenizle hayırlı, huzurlu günler dilerim.

2021 Farklı Lif Örgüsü Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
uclari-tomurcuk-yildiz-lif-modeli mavi-menekseler-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli ortasi-papatyali-yuvarlak-lif-modeli tomurcuklu-ruzgar-gulu-lif-modeli altigen-pembe-bahce-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli firfirli-iki-renk-yuvarlak-lif-modeli kirmizi-yuvarlak-lif-modeli kabarik-cicek-lif-modeli ceyizlik-pembe-kese-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN