15 Kasım 2023790 Görüntülenme0 Yorum
2023 Anlatımlı Uzun Lifi
2023 Anlatımlı Uzun Lifi

2023 Anlatımlı Uzun Lifi

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle yeni uzun lif modeli arayanların mutlaka ama mutlaka bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım yeni uzun lif yapımını sitemize ekliyoruz meleklerim.

2023 Anlatımlı Uzun Lif
2023 Anlatımlı Uzun Lif

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir lif örgülerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok hoş bulduklarını dile getirdikleri bu #2023 Kolay Kare Lifi# linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Suna örgü Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için emek emek derledikleri bu 2023 lif nasıl yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ailenizle hayırlı huzurlu günler dilerim.

2023 Anlatımlı Uzun Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
altigen-pembe-cicekli-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli aycicegi-lif-modeli altigen-sari-lif-modeli tomurcuklu-ruzgar-gulu-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli altigen-pembe-bahce-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli ruzgar-gulu-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli ceyizlik-pembe-kese-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN