16 Kasım 20221,203 Görüntülenme0 Yorum
2023 Çok Kolay Lif Örgüsü
2023 Çok Kolay Lif Örgüsü

2023 Çok Kolay Lif Örgüsü

Melekler tarafından sevdikleriniz ile yaşadığınız yuvanızın sevgi ve huzurla dolduğu bol dualı ve bol bereketli hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle lif örgüleri örmek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını içtenlikle rica ettiğim ve son zamanlarda çeyizlik örgülerinde olmazsa olmazlarından olan bu kolay lif örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Çok Kolay Lif Örgü
2023 Çok Kolay Lif Örgü

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve görenlerinde çok beğendiklerini dile getirdikleri diğer bir bu #Takım Kare Lif# linkine tıklamadan geçen pişman olur.

Hanım eli Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için emek vererek lif nasıl yapılır? videosunu derlediği için teşekkür ederiz.

2023 Çok Kolay Lif Örgü Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
mavi-menekseler-lif-modeli pofuduk-kese-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli ceyizlik-kirmizi-kese-lif-modeli cicekli-nazar-boncugu-lif-modeli firfirli-renkli-kalpler-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli buyuk-cicekler-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli su-bitkisi-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN