27 Ekim 20225,362 Görüntülenme0 Yorum
2023 Kare Lif Örgüsü
2023 Kare Lif Örgüsü

2023 Kare Lif Örgüsü

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun bayanlar, özellikle kare lif örnekleri isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını rica ettiğim ve benim de çok beğenerek sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu yeni lif modelini sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Kare Lif Örgü
2023 Kare Lif Örgü

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve bakanlarında olumlu şekilde dönüş yaptığı diğer bir bu Şip Şak Lif Örgüsüne bakmadan geçmeyin lütfen.

Örgü köşem Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için emek vererek derlediği kare lif nasıl yapılır? videosunu derlediği için teşekkür ederiz.

2023 Kare Lif Örgü Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
katli-file-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri firfirli-yuvarlak-pembe-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli buyuk-cicekler-lif-modeli firfirli-iki-renk-yuvarlak-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli kabarik-cicek-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN