16 Aralık 20204,351 Görüntülenme0 Yorum
2021 Banyo Lifi Yapımı
2021 Banyo Lifi Yapımı

2021 Banyo Lifi Yapımı

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle lif örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2021 Banyo Lif Örgüsünü sitemize ekliyoruz canlarım.

2021 Banyo Lifi
2021 Banyo Lifi

Tam anlamıyla asya ile örgü çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik örgülerin de olmazsa olmazlarından olan bu yeni lif modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık meleklerim.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir banyo lif örgülerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu 2021 Banyo Lif Örgüsüna bakmadan geçmeyin derim.

Asya İle Örgü Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde bizler için emek emek anlattıkları bu 2021 Banyo Lif Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Banyo Lifi Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
kirmizi-puf-cicekli-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli ortasi-papatyali-yuvarlak-lif-modeli altigen-papatya-lif-modeli cicekli-nazar-boncugu-lif-modeli firfirli-yuvarlak-pembe-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli firfirli-renkli-kalpler-lif-modeli firfirli-iki-renk-yuvarlak-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli serpilin-lif-modeli kirmizi-yuvarlak-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN