20 Şubat 20213,328 Görüntülenme0 Yorum
2021 Çiçekli Kese Lif Örgüsü Yapımı
2021 Çiçekli Kese Lif Örgüsü Yapımı

2021 Çiçekli Kese Lif Örgüsü Yapımı

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun bayanlar, özellikle lif örnekleri isteyenlerin mutlaka ama mutlaka bakmasını şiddetle rica ettiğim ve inşallah en kısa sürede bitirdikten sonra banyonuza da renk katacak olan bu 2021 Çiçekli Kese Lif Örgüsünü sitemize ekliyoruz canlarım.

2021 Çiçekli Kese Lif Örgüsü
2021 Çiçekli Kese Lif Örgüsü

Tam anlamıyla sibelle örgü liflerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda gelin çeyizi liflerinden olan ve göze de çok şık gelen bu güzel lif modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinizse emeklerinize sağlık hanımlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir anlatımlı lif örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde canlı renklerine hayran kaldıkları bu Goncagül Lif Modelina bakmadan geçmeyin derim.

Sibelle Örgü Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için emek emek derledikleri bu 2021 Çiçekli Kese Lif Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Çiçekli Kese Lif Örgüsü Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
kirmizi-puf-cicekli-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri ustu-renkli-yildiz-lif-modeli altigen-papatya-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli firfirli-iki-renk-yuvarlak-lif-modeli serpilin-lif-modeli kirmizi-yuvarlak-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN