18 Aralık 20203,513 Görüntülenme0 Yorum
2021 Kalpli Lif Örneği Yapımı
2021 Kalpli Lif Örneği Yapımı

2021 Kalpli Lif Örneği Yapımı

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun örgü sever bayanlar, özellikle lif örnekleri arayanların mutlaka ama mutlaka bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve son dönemlerde çeyizlik örgülerin de olmazsa olmazlarından olan bu 2021 Kalpli Lif Örneğini sitemize ekliyoruz hanımlar.

2021 Kalpli Lif Örneği
2021 Kalpli Lif Örneği

Tam anlamıyla pamuk örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve ister evde artan ipleriniz ile isterseniz de gidip sevdiğiniz renklerde satın alıp tercih edebileceğiniz bu yeni lif modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir banyo lif örgülerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini dile getirdikleri bu 2021 Banyo Lifina bakmadan geçmeyin derim.

Pamuk Örgüler Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde bizler için emek emek anlattıkları bu 2021 Kalpli Lif Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Kalpli Lif Örneği Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
uclari-tomurcuk-yildiz-lif-modeli mavi-menekseler-lif-modeli kirmizi-sepet-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli kar-tanesi-lif-modeli altigen-papatya-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli altigen-pembe-bahce-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli firfirli-iki-renk-yuvarlak-lif-modeli su-bitkisi-lif-modeli kabarik-cicek-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN