24 Temmuz 20213,654 Görüntülenme0 Yorum
2021 Takım Lif Örgüsü
2021 Takım Lif Örgüsü

2021 Takım Lif Örgüsü

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun bayanlar, özellikle lif modelleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını içtenlikle rica ettiğim ve benim de gördüğüm andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2021 takım lif örgüsünü sitemize ekliyoruz canlarım.

2021 Takım Lif Örgü
2021 Takım Lif Örgü

Sitemizde yayınladığımız ve görenlerinde çok beğendiklerini dile getirdikleri diğer bir bu Guller Uzun Lif Örgüsüne bakmadan geçmeyin derim.

Örgü hayatım Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek emek derledikleri bu takım lif nasıl yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Takım Lif Örgü Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
katli-file-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli ceyizlik-kirmizi-kese-lif-modeli cicekli-nazar-boncugu-lif-modeli kizilcik-tomurcuklu-lif-modeli altigen-pembe-bahce-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli su-bitkisi-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN