28 Aralık 20231,233 Görüntülenme0 Yorum
2024 Altıgen Çiçek Lifi
2024 Altıgen Çiçek Lifi

2024 Altıgen Çiçek Lifi

Melekler tarafından sevdikleriniz ile yaşadığınız yuvanızın sevgi ve huzurla dolduğu bol dualı ve bol bereketli hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle altıgen lif örgüsü isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle çok seveceğine emin olduğum ve bitirdiğinizden sonra banyonuza da ayrı bir hava katacak olan bu çiçekli lif örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2024 Altıgen Çiçek Lif
2024 Altıgen Çiçek Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve görenlerinde çok beğendiklerini dile getirdikleri diğer bir bu #Kolay Kutu Kare Lif# linkine tıklamadan geçmeyin.

Nurtenin örgü dünyası Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek vererek derlediği bu yeni lif nasıl yapılır? videosunu derlediği için teşekkür ederiz. Deneyecek olanlara kolaylıklar dilerim. Mutlu günler.

2024 Altıgen Çiçek Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
mavi-menekseler-lif-modeli katli-file-lif-modeli kirmizi-sepet-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri aycicegi-lif-modeli tomurcuklu-ruzgar-gulu-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli yuvarlak-renkli-lif-modeli kabarik-cicek-lif-modeli ceyizlik-pembe-kese-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN