24 Eylül 20195,730 Görüntülenme0 Yorum
2019 Zambak Tığ Oyası Yapımı Videolu
2019 Zambak Tığ Oyası Yapımı Videolu

2019 Zambak Tığ Oyası Yapımı Videolu

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun örgü sever güzel bayanlar, özellikle tığ işi zambak oya modelleri 2019 çeşitleri severlerin kesinlikle bakmasını rica ettiğim ve isterseniz de yemeni kenarı işlemesi olarak tercih edebileceğiniz bu 2019 Zambak Tığ Oyası Yapılışını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2019 Zambak Tığ Oyası Yapılışı
2019 Zambak Tığ Oyası Yapılışı

Tam anlamıyla Oya Ve Dantel Dünyası çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik oyalarında olmazsa olmazlarından olan bu Zambak Oya Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Kısa bir zaman önce sitemizde paylaşım yaptığımız diğer bir 2019 Tığ Oyası Modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini dile getirdikleri bu Gösterişli Tığ Oyası Yapımına bakmadan geçmeyin lütfen.

Oya Ve Dantel Dünyası Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve tatlı dille anlattıkları bu 2019 Zambak Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için şükranlarımızı iletiyoruz.

2019 Zambak Tığ Oyası Yapılışı Videosu

BIR CEVAP YAZIN