02 Ocak 20216,825 Görüntülenme0 Yorum
2021 Kalem Oyası Örneği Yapımı
2021 Kalem Oyası Örneği Yapımı

2021 Kalem Oyası Örneği Yapımı

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle tığ oyası örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını içtenlikle rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2021 Kalem Oyası Örneğini sitemize ekliyoruz hanımlar.

2021 Kalem Oyası Örneği
2021 Kalem Oyası Örneği

Tam anlamıyla oya ve dantel dünyası çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik oyalarında olmazsa olmazlarından olan bu güzel kalem oyasını umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Kısa bir zaman öncesinde sitemizde yayınladığımız diğer bir anlatımlı oya örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini dile getirdikleri bu Karpuz Dilimi Tığ Oyasına bakmadan geçmeyin derim.

Oya ve dantel dünyası Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek emek derledikleri bu 2021 Kalem Oyası Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Kalem Oyası Örneği Videosu

BIR CEVAP YAZIN