30 Mart 20203,020 Görüntülenme0 Yorum
2020 Balık Desenli Lif Yapımı Anlatımlı Videolu
2020 Balık Desenli Lif Yapımı Anlatımlı Videolu

2020 Balık Desenli Lif Yapımı Anlatımlı Videolu

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle hayvanlı lif örnekleri 2020 çeşitleri arayanların mutlaka ama mutlaka bakmasını şiddetle tavsiye ettiğim ve inşallah sizlerin de en kısa zamanda bitirdiğinden sonra banyonuza hava katacak olan bu 2020 Balık Desenli Lif Yapılışını sitemize ekliyoruz.

2020 Balık Desenli Lif Yapılışı
2020 Balık Desenli Lif Yapılışı

Tam anlamıyla Örgücü Teyze çeşitlerine gerçekten çok ama ok yakışır olan ve kendi beğendiğiniz güzel renklerde tercih edebileceğiniz bu Farklı Lif Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık bayanlar.

Yakın bir zaman evvel sitemizde paylaşım yaptığımız diğer bir Değişik Lif Örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini gönül rahatlığı ile dile getirdikleri bu Çeyizlik Kolay Lif Yapılışına bakmadan geçmeyin derim.

Örgücü Teyze Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizlere anlattıkları bu 2020 Balık Desenli Lif Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

2020 Balık Desenli Lif Yapılışı Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
uclari-tomurcuk-yildiz-lif-modeli mavi-menekseler-lif-modeli kirmizi-puf-cicekli-lif-modeli altigen-pembe-cicekli-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli ceyizlik-kirmizi-kese-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli yuvarlak-ortasi-sari-papatya-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli firfirli-renkli-kalpler-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN