05 Aralık 20221,827 Görüntülenme0 Yorum
2023 Anlatımlı Lifi
2023 Anlatımlı Lifi

2023 Anlatımlı Lifi

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu selamlaar, özellikle desenli lif örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını rica ettiğim ve eğer isterseniz çocuklarınız içinde çeyizlik niyetine yapabileceğiniz bu anlatımlı lif modelini sitemize ekliyoruz hanımlar.

 2023 Anlatımlı Lif
2023 Anlatımlı Lif

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve görenlerinde çok beğendiklerini söyledikleri diğer bir bu #2023 Kolay Örgü Çeyizlik Lif# linkine tıklamadan geçmeyin lütfen.

Örgü köşem Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için emek vererek hazırladığı bu 2023 lif nasıl yapılır? videosu için teşekkür ederiz.

2023 Anlatımlı Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
firfirli-kirmizi-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli ceyizlik-kirmizi-kese-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri renkli-kalpler-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli firfirli-iki-renk-yuvarlak-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli kirmizi-yuvarlak-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN