05 Aralık 20221,582 Görüntülenme0 Yorum
2023 Yepyeni Lifi
2023 Yepyeni Lifi

2023 Yepyeni Lifi

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun bayanlar, özellikle güzel lif örnekleri isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını rica ettiğim ve son zamanlarda çeyizlik örgülerinde olmazsa olmazlarından olan bu anlatımlı lif örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Yepyeni Lif
2023 Yepyeni Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde paylaştığımız ve bakanlarında çok beğendiklerini dile getirdikleri diğer bir bu #Güldane Lif Örgü#süne bakmadan geçmeyin derim.

Örenhanım gökçe Youtube Kanalına tatlı dille ve samimi şekilde bizler için emek vererek derlediği örgü lif nasıl yapılır? videosu için şükranlarımızı iletiyoruz.

2023 Yepyeni Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
uclari-tomurcuk-yildiz-lif-modeli kirmizi-puf-cicekli-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri renkli-kalpler-lif-modeli cicekli-nazar-boncugu-lif-modeli firfirli-renkli-kalpler-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli yuvarlak-renkli-lif-modeli buyuk-cicekler-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli kirmizi-yuvarlak-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN