08 Aralık 20201,810 Görüntülenme0 Yorum
2021 Çiçekli Lif Örneği Yapımı
2021 Çiçekli Lif Örneği Yapımı

2021 Çiçekli Lif Örneği Yapımı

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle lif örgüleri örmek isteyenlerin mutlaka ama mutlaka bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve inşallah en kısa zamanda bitirdiğinizden sonra banyonuza da hava katacak olan bu 2021 Çiçekli Lif Örneğini sitemize ekliyoruz canlarım.

2021 Çiçekli Lif Örneği
2021 Çiçekli Lif Örneği

Tam anlamıyla arzunu liflerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi beğendiğiniz canlı renklerde veya evde artan ipleriniz ile keyifle örebileceğiniz bu çiçekli lif örneğini umarım zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir anlatımlı lif örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu 2021 Yuvarlak Lif Örgüsüna bakmadan geçmeyin derim.

Lif Perisi Arzu Youtube Kanalına samimi dille ve ayrıntılı şekilde bizler için emek vererek anlattıkları bu 2021 Çiçekli Lif Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Çiçekli Lif Örneği Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
uclari-tomurcuk-yildiz-lif-modeli katli-file-lif-modeli kirmizi-puf-cicekli-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli kar-tanesi-lif-modeli altigen-papatya-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli tomurcuklu-ruzgar-gulu-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli kabarik-cicek-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN