08 Kasım 20221,132 Görüntülenme0 Yorum
2023 İki Renk Tasarım Lifi
2023 İki Renk Tasarım Lifi

2023 İki Renk Tasarım Lifi

Melekler tarafından sevdikleriniz ile yaşadığınız yuvanızın sevgi ve huzurla dolduğu bol dualı ve bol bereketli hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle yeni lif örgüleri örmek isteyenlerin mutlaka ama mutlaka göz atmasını rica ettiğim ve son zamanlarda çeyizlik örgülerinde olmazsa olmazlarından olan bu 2023 iki renk tasarım lif örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 İki Renk Tasarım Lif
2023 İki Renk Tasarım Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir kullanışlı lif örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde hayranlıkla çok hoş bulduklarını dile getirdikleri bu #Yeni Basit Lif# linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Yaşamın El İşleri Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu 2023 iki renk tasarım lif örgüsü nasıl yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Deneyecek olanlara kolaylıklar diliyorum. Mutlu günler.

2023 İki Renk Tasarım Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
kirmizi-puf-cicekli-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri ustu-renkli-yildiz-lif-modeli cicekli-nazar-boncugu-lif-modeli firfirli-renkli-kalpler-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli altigen-pembe-bahce-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN