09 Kasım 20228,436 Görüntülenme0 Yorum
2023 Yeni Çeyizlik Lifi
2023 Yeni Çeyizlik Lifi

2023 Yeni Çeyizlik Lifi

Melekler tarafından sevdikleriniz ile yaşadığınız yuvanızın sevgi ve huzurla dolduğu bol dualı ve bol bereketli hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle yeni lif örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını içtenlikle rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu çeyizlik lif örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Yeni Çeyizlik Lif
2023 Yeni Çeyizlik Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve görenlerinde olumlu dönüşlerinden olan diğer bir bu #Kar Çiçeği Kese Lif# linkine tıklamadan geçmeyin derim.

İlmek aşkı Youtube Kanalına tatlı dille ve samimi şekilde bizler için emek vererek çeyizlik lif nasıl yapılır? videosunu derlediği için teşekkür ederiz.

2023 Yeni Çeyizlik Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
katli-file-lif-modeli kirmizi-puf-cicekli-lif-modeli renkli-kalpler-lif-modeli aycicegi-lif-modeli altigen-sari-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli yuvarlak-renkli-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli serpilin-lif-modeli kirmizi-yuvarlak-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN