26 Aralık 20205,106 Görüntülenme0 Yorum
2021 Farklı Tığ Oyası Yapımı
2021 Farklı Tığ Oyası Yapımı

2021 Farklı Tığ Oyası Yapımı

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun örgü sever bayanlar, özellikle tığ oyası örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını şiddetle rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2021 Farklı Tığ Oyasını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2021 Farklı Tığ Oyası
2021 Farklı Tığ Oyası

Tam anlamıyla kıymetli el işleri örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik işlemelerin de olmazsa olmazlarından olan bu güzel oya modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir 2021 oya örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu Yeni Tasarım Tığ Oyasına bakmadan geçmeyin derim.

Kıymetli El İşleri Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek emek anlattıkları bu 2021 Farklı Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Farklı Tığ Oyası Videosu

BIR CEVAP YAZIN