05 Kasım 2023691 Görüntülenme0 Yorum
2023 Anlatımlı Kare Lifi
2023 Anlatımlı Kare Lifi

2023 Anlatımlı Kare Lifi

Melekler tarafından sevdikleriniz ile yaşadığınız yuvanızın sevgi ve huzurla dolduğu bol dualı ve bol bereketli hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle kare lif örgü örmek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle çok seveceğine emin olduğum ve bitirdiğinizden sonra banyonuza da ayrı bir hava katacak olan bu yepyeni lif örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Anlatımlı Kare Lif
2023 Anlatımlı Kare Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve görenlerinde çok beğendiklerini dile getirdikleri diğer bir bu #Çok Cici Ceyizlik Lif# linkine tıklamadan geçmeyin.

Hobisever Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek vererek derlediği bu kare yeni lif nasıl yapılır? videosunu derlediği için teşekkür ederiz. Deneyecek olanlara kolaylıklar dilerim. Mutlu günler.

2023 Anlatımlı Kare Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
kirmizi-sepet-lif-modeli altigen-pembe-cicekli-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli kar-tanesi-lif-modeli altigen-papatya-lif-modeli aycicegi-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli ruzgar-gulu-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN