02 Kasım 20231,147 Görüntülenme0 Yorum
2023 Harika Desenli Uzun Lifi
2023 Harika Desenli Uzun Lifi

2023 Harika Desenli Uzun Lifi

Melekler tarafından sevdikleriniz ile yaşadığınız yuvanızın sevgi ve huzurla dolduğu bol dualı ve bol bereketli hayırlı günler olsun güzel hanımlar, özellikle anlatımlı lif örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını rica ettiğim ve son zamanlarda çeyizlik örgülerinde olmazsa olmazlarından olan bu uzun lif modelini sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Harika Desenli Uzun Lif
2023 Harika Desenli Uzun Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde paylaşım yaptığımız ve görenlerinde çok sevdiklerini dile getirdikleri diğer bir bu #Yeni Pıtırcık Lif Modeli# linkine tıklamadan geçmeyin lütfen.

Lif modelleri kerime Youtube Kanalına tatlı dille ve samimi şekilde bizler için emek vererek hazırladığı yeni lif nasıl yapılır? videosuna teşekkür ederiz. Deneyecek olanlara kolaylıklar dilerim. Sevdiklerinizle hayırlı huzurlu günler.

2023 Harika Desenli Uzun Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
altigen-pembe-cicekli-lif-modeli ceyizlik-kirmizi-kese-lif-modeli kar-tanesi-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli altigen-papatya-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli firfirli-renkli-kalpler-lif-modeli yuvarlak-renkli-lif-modeli buyuk-cicekler-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli kabarik-cicek-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN