24 Kasım 20221,533 Görüntülenme0 Yorum
2023 Kare Lifi
2023 Kare Lifi

2023 Kare Lifi

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun bayanlar, özellikle kare lif örgüleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve eğer isterseniz sevdikleriniz içinde örebileceğiniz bu yeni kare lif modelini sitemize ekliyoruz hanımlar.

 2023 Kare Lif
2023 Kare Lif

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve görenlerinde çok beğendiklerini söyledikleri diğer bir bu #2023 Harfli Lif# linkine tıklamadan geçmeyin lütfen.

Örgü köşem Youtube Kanalına tatlı dille ve samimi şekilde bizler için emek vererek derlediği bu kare lif nasıl yapılır? videosu için teşekkür ederiz.

2023 Kare Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
kirmizi-puf-cicekli-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli firfirli-renkli-kalpler-lif-modeli altigen-pembe-bahce-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli buyuk-cicekler-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli su-bitkisi-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN