27 Ocak 202317,983 Görüntülenme0 Yorum
2023 Harika Lif Örgüsü
2023 Harika Lif Örgüsü

2023 Harika Lif Örgüsü

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle yeni desenli lifleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve eğer isterseniz sevdikleriniz içinde hediyelik niyetine tercih edebileceğiniz bu güzel lif modelini sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Harika Lif Örgü
2023 Harika Lif Örgü

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve görenlerinde çok sevdiklerini dile getirdikleri diğer bir bu #2023 Papatya Yeni Lif# linkine tıklamadan geçmeyin lütfen.

Örgü beceriklihanım Youtube Kanalına tatlı dille ve samimi şekilde bizler için emek vererek hazırladıkları bu lif modeli nasıl yapılır? videosu için teşekkür ederiz.

2023 Harika Lif Örgü Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
ustu-renkli-yildiz-lif-modeli altigen-papatya-lif-modeli firfirli-yuvarlak-pembe-lif-modeli iki-katli-sari-lif-modeli altigen-sari-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli kizilcik-tomurcuklu-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli altigen-pembe-bahce-lif-modeli yuvarlak-renkli-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN