09 Aralık 20223,406 Görüntülenme0 Yorum
2023 Tomurcuk Kare Lifi
2023 Tomurcuk Kare Lifi

2023 Tomurcuk Kare Lifi

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu selamlaar, özellikle desenli lif modelleri sevenlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını rica ettiğim ve eminim ki en kısa zamanda bitirdiğinizden sonra banyonuza renk katacak olan bu kare lif modelini sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Tomurcuk Kare Lif
2023 Tomurcuk Kare Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve bakanlarında çok sevildiklerini dile getirdikleri diğer bir bu #Çok Çok Kolay Örgü Lif#ine bakmadan geçmeyin lütfen.

Örgü becerikli hanım Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için emek vererek lif örgüsü nasıl yapılır? videosunu hazırladığı için şükranlarımızı iletiyoruz.

2023 Tomurcuk Kare Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
mavi-menekseler-lif-modeli kirmizi-puf-cicekli-lif-modeli kar-tanesi-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli altigen-papatya-lif-modeli firfirli-yuvarlak-pembe-lif-modeli yuvarlak-ortasi-sari-papatya-lif-modeli aycicegi-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli kabarik-cicek-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN