17 Aralık 2023605 Görüntülenme0 Yorum
2024 Muhteşem Lif Örgü
2024 Muhteşem Lif Örgü

2024 Muhteşem Lif Örgü

Sevdikleriniz ile bir arada yaşadığınız yuvanızın melekler tarafından dualandığı bol bereketli ve bol dualı hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle yeni lif örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmanızı rica ettiğim ve eminim ki gördüğünüz ilk andan itibaren çeyizlik niyetine yapmak isteyeceğinizi düşündüğüm bu 2024 liflerini sitemize ekliyoruz.

2024 Muhteşem Lif Örgüsü
2024 Muhteşem Lif Örgüsü

Tam anlamıyla filizin örgü dünyasına yakışır olan ve şiş örgü sevenlerin de gönül rahatlığı ile kolaylıkla yapabileceği bu banyo lif örgü modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Sitemizde bulunan ve görenlerinde beğendiklerini ilettikleri bir başka model olan #Kolay Kare Lifi Örgüsüne bakmayı unutmayın.

2024 Muhteşem Lif Örgüsü Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
kirmizi-puf-cicekli-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli ortasi-papatyali-yuvarlak-lif-modeli renkli-kalpler-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli altigen-pembe-bahce-lif-modeli yuvarlak-renkli-lif-modeli buyuk-cicekler-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN