15 Ocak 20231,437 Görüntülenme0 Yorum
2023 Dağ Lalesi Lifi
2023 Dağ Lalesi Lifi

2023 Dağ Lalesi Lifi

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun bayanlar, özellikle özel lif modelleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını rica ettiğim ve son zamanlarda çeyizlik örgülerinde olmazsa olmazlarından olan bu güzel lif modelini sitemize ekliyoruz hanımlar.

 2023 Dağ Lalesi Lif
2023 Dağ Lalesi Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve eğer isterseniz de sevdikleriniz için keyifle örüp hediye edebileceğiniz bu #2023 Farklı Lif Modeli# linkine tıklamadan geçmeyin derim.

İlmek aşkı Youtube Kanalına tatlı dille ve samimi şekilde bizler için emek vererek derlediği 2023 lif nasıl yapılır? videosu için minnettarız.

2023 Dağ Lalesi Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
kirmizi-puf-cicekli-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli ceyizlik-kirmizi-kese-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri renkli-kalpler-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli buyuk-cicekler-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli kirmizi-yuvarlak-lif-modeli su-bitkisi-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN